Doorlopend

Art Deco lamp

Een workshop voor volwassenen

Ontwerp een eigen Art Deco lamp met behulp van het gratis programma Inkscape. Na het downloaden van de sjablonen maak je in Inkscape een eigen ontwerp voor de buitenkant van je lamp. Als je klaar bent met ontwerpen in Inkscape, stuur je ons je ontwerp toe. Je kiest vervolgens welke kleur buitenkant en welke kleur folie je wenst voor je lamp. Wij snijden vervolgens de buitenkant van je lamp uit dik gekleurd papier met behulp van een lasercutter. Deze buitenkant sturen we samen met doorzichtig gekleurde folie, een USB-lampje en een USB-kabel naar je toe als bouwpakket. Na het in elkaar zetten heb je je eigen Art Deco lamp.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via Lablearning@Home de Art Deco lamp bestellen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) en de gewenste kleurkeuzes aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat de lamp bij je thuis wordt bezorgd.

Benodigdheden van thuis: een laptop of computer en het gratis te downloaden programma Inkscape.
Je kunt de bijbehorende techniekkaart, sjablonen, programma en kleurkeuzes downloaden onder Informatie.

Bestellen: je bestelt deze Lablearning@Home kit via Lablearning@Home.

Informatie


Lablearning (16+)

Tijdens de Lablearning@Home webinars kun je op een interactieve manier kennis maken met de nieuwste technologieën en de daarbij behorende software. Volwassenen die meer willen weten over de werking en mogelijkheden van nieuwe maak-technologieën kunnen meedoen.