Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home

Doorlopend

Robot-hand

Zet dit event in mijn agenda
03-06-2020 12:06 18-01-2022 12:01 Amsterdam Robot-hand Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robot-hand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken? @Home, , Enschede

Een workshop voor kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robot-hand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken? Let op: de Robot-hand bestaat uit touw, rietjes en papier. Heb je dit allemaal al in huis? Bespaar dan de kosten voor de kit, en ga gelijk aan de slag met de tutorial.

Benodigdheden van thuis: schaar.
Je kunt de bijbehorende techniekkaart downloaden onder Informatie.

Bestellen: je bestelt deze Make-It@Home kit via Make-It@Home.

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #makeitathome op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Informatie


Make-It

Om de thuis- en de schoolsituatie van kinderen en jongeren van 6 t/m 15 jaar te verrijken zijn de Make-It@Home kits ontwikkeld. Dit zijn workshop pakketjes die de materialen leveren die veelal niet in de thuis- of schoolsituatie voorhanden zijn waar zij mee aan de slag kunnen. Zo kunnen zij hun technische vaardigheden ontwikkelen en wordt er ruimte geboden aan verschillende leervormen.