Gratis

De foto expositie All I’s on me wordt dinsdag 5 november om 16.00 uur officieel geopend.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

All I’s on me

Zet dit event in mijn agenda
05-11-2019 12:11 19-07-2024 06:07 Amsterdam All I’s on me All I’s on me toont het resultaat van een serie fotografie workshops die afgelopen zomer werden gegeven door kunstenaar Willemijn Calis. Willemijn vroeg aan een groep kinderen van 7 t/m 12 jaar en aan een groep fotografen hoe zij denken over hun identiteit en hoe dit doorschijnt in hun uiterlijk en voorkeuren. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Onze culturele achtergrond is van invloed op de vorming van onze identiteit en onze beeldende voorkeuren. Hoe ver die invloed reikt is een schimmig gebied, want identiteit is niet een in beton gegoten begrip. In hoeverre zijn je voorkeuren vormend voor je identiteit en wordt die identiteit zichtbaar versterkt door de blik van anderen? Met welke versie van onszelf identificeren we ons, wanneer filters en nabewerkingssoftware steeds meer de norm worden?

All I’s on me toont het resultaat van een serie fotografie workshops die afgelopen zomer werden gegeven door kunstenaar Willemijn Calis. Willemijn vroeg aan een groep kinderen van 7 t/m 12 jaar en aan een groep fotografen hoe zij denken over hun identiteit en hoe dit doorschijnt in hun uiterlijk en voorkeuren. De foto expositie is te zien in de foyer van Tetem en wordt dinsdag 5 november om 16.00 uur officieel geopend.

All I’s on me is een community-art project dat Willemijn heeft ontwikkeld in het kader van haar Talent & Development traject bij Tetem en de programmalijnen Driving Technology en Walk-in Worlds. Met dank aan BSO De Kijkdoos, BSO De Robbedoes, BSO Het Wooldrik, Fotoclub ’t Bruggert en Fotoclub Twente.

Mastodon