Prijs:€ 3

De Instapworkshops zijn toegankelijk voor jonge mensen en volwassenen.
Kinderen onder de 8 jaar hebben alleen toegang onder begeleiding van een volwassene.
Reserveer hier een tijdslot voor een instapworkshop van 13.30-14.45 uur.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

April Codeer Maand

Zet dit event in mijn agenda
06-04-2024 12:04 13-06-2024 08:06 Amsterdam April Codeer Maand Tijdens de instapworkshops in april leer meer over robotica en creatief coderen. Samen met andere kinderen en soms ook met volwassenen leer je programmeren met de robots Cubetto, mTiny en Ozobot. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

In de maand april hebben alle instapworkshops betrekking op creatief coderen. Samen met andere kinderen en soms ook met volwassenen leer je programmeren met de robots Cubetto, mTiny en Ozobot. Met behulp van verschillende programmeertechnieken leer je hoe je de robotjes opdrachten kan geven en hoe je ze in beweging kan zetten. Elk weekend staat er een andere workshop op het programma!

Je kan alleen komen maar je kan ook je vrienden, broer/zus, (groot)ouders, verzorgers of buren meebrengen om mee te doen! Er geldt een minimum leeftijd voor deelname, maar geen maximum leeftijd, want je bent nooit te oud om te leren. Wie niet mee wil doen kan ondertussen een kijkje nemen in de tentoonstelling, of lekker even chillen in Tetem Café onder het genot van een drankje of een broodje.

 

Mastodon