Gratis

Toegang: gratis
Reserveren is niet nodig.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

BuurtBankjesDag

Op zondag 22 mei is het BuurtBankjesDag. Buurtbewoners en organisaties door het hele land worden uitgenodigd een bankje op de stoep te zetten, een activiteit te organiseren, de buren uit te nodigen en ontmoetingen te stimuleren. Tetem zet de deuren graag open tijdens de BuurtBankjesDag met een activiteitenprogramma voor alle buurtbewoners.

Tetem werkt vanuit de relatie aan inclusieve communities. Tetem wil elk mens - ongeacht leeftijd, achtergrond, opleidingsniveau of sociaaleconomische status - kennis laten maken met maakcultuur, digitale cultuur en technologie en helpen om zélf eigen toekomst vorm te geven.

Programma op 22 mei:
Begin de dag met een ontspannen yoga sessie en doe aansluitend mee aan een live action roleplay met kunstenaar en ontwerper Bianca Carague. Kan jij bedenken hoe de toekomst eruit ziet voor kinderen in 2050? En hoe die kinderen omgaan met de wereld en de natuur? Gebruik je inleef- en verbeeldingsvermogen en bouw mee aan de werelden van kinderen uit de toekomst. Je kan ook aan de slag met de Merge Cube. Dit is een 3D kubus die middels Augmented Reality een ontmoeting met de toekomstige kinderen mogelijk maakt. Uiteraard staat ons bankje de hele ochtend klaar voor (on)verwachte ontmoetingen.

Zondag 22 mei (open inloop):
10.00-11.00 Yoga sessie met Elna Obreen
11.00-12.00 Audio LARP (live action role playing) met Bianca Carague
12.00-13.00 Hapjes, drankjes en spelen met de Merge Cube

Voor een overzicht van alle activiteiten ga naar buurtbankjes.nl

Mastodon