Cross-TIC Open Call Productie X Cinekid festival Twente 2024

Zet dit event in mijn agenda
01-05-2024 12:05 24-05-2024 05:05 Amsterdam Cross-TIC Open Call Productie X Cinekid festival Twente 2024 Cross-TIC zoekt makers die een cross-mediale productie willen realiseren tijdens het Cinekid festival Twente bij de Maakplaatsen en cinema's in Twente! Dit Cross-TIC productietraject wordt begeleid door Tetem in samenwerking met de Maakplaatsen.  Verschillende locaties, ,

Cross-TIC zoekt makers die een cross-mediale productie willen realiseren tijdens het Cinekid festival Twente bij de Maakplaatsen en cinema's in Twente!

Voor deze open call worden makers uitgenodigd zich aan te melden voor een productietraject waarin zij een interactieve installatie ontwikkelen. De installatie moet een ervaring zijn voor jonge mensen waarbij al hun zintuigen worden aangesproken. De installatie wordt vertoond tijdens het Cinekid festival Twente bij de Maakplaatsen en cinema's in Twente! Makers worden uitgenodigd om een nieuw projectvoorstel in te dienen dat aansluit bij het festival. Dit Cross-TIC productietraject wordt begeleid door Tetem in samenwerking met de Maakplaatsen.

Cross-TIC zoekt cross-mediale makers uit alle professionele kunstdisciplines: film, theater, beeldende kunst, muziek en performance die wonen en/of (willen) werken in Twente. Makers worden uitgenodigd zich aan te melden voor een productietraject waarin zij nieuwe cross-mediale werken ontwikkelen met een sterke technologie, innovatie en creatieve component. Bij het ontwikkelen van het project krijgen de makers begeleiding, expertise en ondersteuning die hen zullen helpen bij het verfijnen en realiseren van hun werk.

Download hier de Cross-TIC Open Call Productie X Cinekid festival Twente 2024
Deadline voor aanmelden: 30 mei om 12:00 uur

Wil je op de hoogte gehouden worden over de open calls? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: tetem.nl/nieuwsbrief

Mastodon