Gratis

Doremiek Lamain en Karen Smid

Zet dit event in mijn agenda
01-09-2022 12:09 22-04-2024 05:04 Amsterdam Doremiek Lamain en Karen Smid Doremiek Lamain en Karen Smid onderzoeken hoe zij op een interactieve manier verhalen over thema’s als robotica, duurzaamheid en nieuwe technologie kunnen vertellen aan kinderen. Verschillende locaties, ,

Doremiek Lamain en Karen Smid onderzoeken hoe zij op een interactieve manier verhalen over thema’s als robotica, duurzaamheid en nieuwe technologie kunnen vertellen aan kinderen.

Doremiek is illustrator en docent beeldende kunst & vormgeving. Karen is grafisch vormgever en ontwikkelt educatieve video’s. Voortbouwend op de aanwezige kennis en ervaringen onderzoeken de makers wat verhaalopbouw en karakterontwikkeling kan bijdragen aan het tot leven brengen van een verhaal voor kinderen. Vanuit dit onderzoek ontwikkelen Doremiek en Karen de media-installatie Nieuwe Verhalen.

Doremiek en Karen nemen deel aan een onderzoekstraject binnen Cross-TIC onder begeleiding van Tetem. Zij voeren dit onderzoek uit in samenwerking met Theater Sonnevanck, Bibliotheek Almelo en ZINiN.

Mastodon