Vrijdag 31 mei 12.30-14.00 uur in De Grote Kerk
Programma en tickets: dutchinnovation.nl/did24

De Grote Kerk
Oude Markt 32
7511GB Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

De PlantenShow @ Dutch Innovation Days

Zet dit event in mijn agenda
31-05-2024 12:05 24-05-2024 01:05 Amsterdam De PlantenShow @ Dutch Innovation Days Tetem is onderdeel van Dutch Innovation Days (DID) met De PlantenShow, een nieuwe interactieve installatie waarin digitale technologie en natuur samenwerken! DID staat dit jaar in het teken van het thema Transmission. De Grote Kerk, Oude Markt 32, 7511GB Enschede

Het innovatiefestival Dutch Innovation Days vindt op 30 en 31 mei 2024 voor de vierde keer plaats in Enschede. Het thema is Transmission met als vier pijlers Society & Equality, Climate & Energy, Technology & AI en Creativity & Design. Wetenschappers, kunstenaars, uitvinders, culturele instellingen en creatieve ondernemers presenteren hun ideëen, ervaringen en concepten voor een betere wereld.

Op 31 mei presenteert Tetem de gloednieuwe installatie De PlantenShow waarin planten met de DJ’s samenwerken! In de volledig ingerichte DJ booth worden de geluiden waarmee planten onderling communiceren hoorbaar gemaakt. Tijdens de show geven de planten elektrische impulsen af die live worden omgezet in muziek. Ontdek het unieke geluid van iedere plant! Uiteraard kan er tijdens De Plantenshow gedanst worden!

De PlantenShow is ontwikkeld door Tetem als een live show en een educatieprogramma dat later dit jaar door heel Overijssel gaat reizen. De PlantenShow neemt deelnemers mee in de wereld van plantencommunicatie, diversiteit, inclusie en digitale technologieën waarmee natuurgeluiden hoorbaar worden gemaakt.

Het programma van de Dutch Innovation Days bestaat uit Conference & Workshops op 30 mei in de Grote Kerk en Challenges & Meetups op 31 mei in de Kleine Willem. Bekijk het volledige programma en koop je ticket via: dutchinnovation.nl/did24

Wil je op de hoogte gehouden worden over de events? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: tetem.nl/nieuwsbrief

Mastodon