Dutch Innovation Days

Zet dit event in mijn agenda
27-05-2021 12:05 23-07-2024 05:07 Amsterdam Dutch Innovation Days Dutch Innovation Days is een nieuw innovatiefestival in Enschede bestaande uit een uitgebreid programma waarin innovatie wordt gevierd. Hoe komen innovaties tot stand? Wie zijn de mensen achter deze innovaties en hoe bereiken innovaties deelnemers? , ,

Dutch Innovation Days is een nieuw innovatiefestival in Enschede bestaande uit een online – en indien de coronamaatregelen het toelaten ook een offline – programma waarin innovatie wordt gevierd. Hoe komen innovaties tot stand? Wie zijn de mensen achter deze innovaties en hoe bereiken innovaties deelnemers?

Het programma is ingedeeld in thema's: Food, Health, Design & Fashion op donderdag 27/5 en AI, VR, Drones & Robotics op vrijdag 28/5. Zaterdag 29/5 staat in het teken van het ontdekken van technologie, creativiteit en innovaties. Tetem is een van de partners met een online programma. Deelnemers kunnen een tijdslot boeken voor onze escape room ‘I want to delete it all, but not now’ van mediakunstenaar Roos Groothuizen waarin je op een speelse manier wordt geconfronteerd met jouw persoonlijke internet dilemma’s. Daarnaast kun je de Online AR Sandbox: Dig your own hole! van 100% FAT uitproberen. Dit is een interactieve zandbak waarmee je met behulp van Augmented Reality en een op afstand bestuurbare graafmachine de mooiste landschappen kunt creëren!

Mastodon