Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Exploring-Lab: Fotogrammen maken

Zet dit event in mijn agenda
03-10-2019 12:10 22-04-2024 06:04 Amsterdam Exploring-Lab: Fotogrammen maken Maak een analoge foto met behulp van jouw telefoon of tablet in aansluiting op de tentoonstelling Slide to Unlock! Je leert wat er allemaal komt kijken bij het analoog afdrukken van foto’s en hoe je deze techniek creatief kunt inzetten om je eigen digitale foto’s een nieuw leven te geven. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Maak een analoge foto met behulp van jouw telefoon of tablet in aansluiting op de tentoonstelling Slide to Unlock! Hierin laat Sjoerd Knibbeler zien wat de invloed van tablet computers en smartphones is op de ontwikkeling van de beeldtaal. In het Exploring-Lab leer je wat er komt kijken bij het analoog afdrukken van foto’s en hoe je deze techniek kunt inzetten om je eigen beeldtaal te ontwikkelen. Laat je mobiel of tablet functioneren als lichtbron en druk jouw digitale afbeelding op lichtgevoelig papier af. Kom langs en laat je verrassen door het unieke resultaat!

In Tetem’s Exploring-Lab worden technieken en processen die een centrale rol spelen in de tentoonstelling uitgelicht en omgezet in een inloopworkshop op beginners en gevorderden niveau. Het Exploring-Lab is dagelijks van 13.30-16.30 geopend.

Mastodon