Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home

Online hulpdienst
Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Laat dan een berichtje achter onder de tutorial van de desbetreffende kit. In de komende weken staat er elke dinsdag- en vrijdagmiddag tussen 13:00 en 15:00 uur een online lab-medewerker voor je klaar. Deze lab-medewerker geeft antwoord op al je vragen onder je achtergelaten bericht en kan je ook terugbellen als je het lastig vindt je vraag op te schrijven.

@Online

,

Open deze route in je routeplanner

Festive Flashlight@Home

Voorlopig wordt het veel binnen zitten.... maar stilzitten wordt het zeker niet! Tijd om er iets van te MAKEN! Online bieden we technische activiteiten waar je thuis veel plezier aan beleeft én tegelijk wat van opsteekt. Ontdek de kits van Make-it@Home, met keuze uit o.a. : Kunstige robot, Circuit buddy én Elektromagneet, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!

Festive Flashlight (8-12 jaar)

Maak een feestelijke LED-zaklamp. Knip uit papier een figuur welke jij wilt verwerken in je zaklamp. Maak bijvoorbeeld een smilie, dier of bloem. Koppel deze aan je LED-zaklamp en je figuur zal kleurrijk oplichten.
Welk figuur ga jij maken voor je zaklamp?

Hoe werkt het, kosten & bestellen

Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen.
De prijzen variëren en starten bij €3,- per kit inclusief verzending.
Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.

Online tutorials
Bij elke kit is een online tutorial beschikbaar via make-it.tetem.nl.

Make-It@Home kits is een productie van Twentse Maakplaatsen.