Gratis
Hackers & Designers
NDSM-plein 127
1033 WC Amsterdam, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Gait Recognition Tool Testing

Zet dit event in mijn agenda
31-01-2020 05:01 13-06-2024 09:06 Amsterdam Gait Recognition Tool Testing Op vrijdag 31 januari organiseert Hackers & Designers een tool testing event in Amsterdam voor de loopherkenningstool Collective Gait van Kiki Mager en Ankita Ananad. Dit werk is onderdeel van de groepstentoonstelling BodyBuilding die op 20 februari wordt geopend met een rondleiding in Tetem. Hackers & Designers, NDSM-plein 127, 1033 WC Amsterdam

Op vrijdag 31 januari organiseert Hackers & Designers een tool testing event in Amsterdam voor de loopherkenningstool Collective Gait van Kiki Mager en Ankita Ananad. Dit werk is onderdeel van de groepstentoonstelling BodyBuilding die op 20 februari wordt geopend met een rondleiding in Tetem.

Collective Gait is een interactief, procesgericht werk, dat de toepassing van loopherkenning als uitgangspunt neemt om de complexiteit achter de technologieën voor het vastleggen van menselijke bewegingen te ontrafelen. Tijdens het event vertelt Kiki Mager meer over het werk en het onderzoek en zal ook een bètatest uitvoeren. Bezoekers kunnen deze motion capture technologie uitproberen en feedback geven voor het uiteindelijke werk in Tetem.

Het event vindt plaats in de studio van Hackers & Designers op NDSM in Amsterdam.

Mastodon