Generators Open Call

Zet dit event in mijn agenda
11-01-2024 12:01 24-05-2024 11:05 Amsterdam Generators Open Call Ben jij een underground cultuurmaker en Creatief, Technologisch en Innovatief? Organiseer jij activiteiten die niet persé een groot publiek trekken, maar die wél relevant zijn voor het profiel en de dynamiek van Twente? Dan ben je wat ons betreft een Generator en kom jij in aanmerking voor een bijdrage vanuit het Generators Fonds! Verschillende locaties, ,

Ben jij een underground cultuurmaker en Creatief, Technologisch en Innovatief? Organiseer jij activiteiten die niet persé een groot publiek trekken, maar die wél relevant zijn voor het profiel en de dynamiek van Twente? Dan ben je wat ons betreft een Generator en kom jij in aanmerking voor een bijdrage vanuit het Generators Fonds!

Generators
Generators zijn underground cultuurmakers die actief zijn in Twente in het veld van creativiteit, technologie en innovatie. Denk aan activiteiten en initiatieven op het gebied van creatieve technologie, game-design, dance, electronic music, avant-garde kunst en festivals.

Generators Fonds
Generators kunnen per aanvraag uit het Generators Fonds een bedrag van €500,- aanvragen. Het gaat dan nooit om persoonlijke aanvragen, maar altijd om aanvragen voor een bepaald project waarbinnen wordt samengewerkt met minimaal drie andere personen of organisaties. De sluitingsdata voor aanvragen uit het Generators Fonds zijn jaarlijks op 1 maart en op 1 oktober.

Aanvraag indienen
Ben je een Generator en wil je geld aanvragen voor een project? Vul dan het aanvraagformulier in via de website. Een projectplan mondeling presenteren kan ook. De eerste sluitingsdatum is 1 maart 2024.

Ga naar tetem.nl/generators-fonds-aanvraag-indienen/
Download het aanvraagformulier Generators Fonds voor meer informatie en aanvragen.

Mastodon