Gratis

Aanmelden: vóór 1 december 2019 via esther@tetem.nl.

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Gezocht: deelnemer(s) voor het Talent & Development Program

Zet dit event in mijn agenda
23-11-2018 12:11 13-06-2024 12:06 Amsterdam Gezocht: deelnemer(s) voor het Talent & Development Program <p>Sinds 2017 werkt Tetem met het Talent &amp; Development Program. Tetem wil (jonge) kunstenaars uit de regio een kans bieden om te werken aan talentontwikkeling, netwerk en professionalisering. Er is sprake van samenwerking,&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Sinds 2017 werkt Tetem met het Talent & Development Program. Tetem wil (jonge) kunstenaars uit de regio een kans bieden om te werken aan talentontwikkeling, netwerk en professionalisering. Er is sprake van samenwerking, wederzijds commitment en bijdragen aan elkaars doelen. Tetem biedt de T&D-ers waardevolle ondersteuning op tal van gebieden en kan omgekeerd een beroep doen op talentvolle kunstenaars bij de invulling van projecten en activiteiten.

Deelnemend kunstenaars krijgen een pakket aan ervaringen, skills en expertise aangereikt, dat hen in staat stelt om zich verder te professionaliseren. Ze draaien gedurende twee jaar mee binnen Tetem en kunnen gebruik maken van binnen de organisatie aanwezige expertise en middelen. Het traject is ‘tailor-made’, afhankelijk van individuele wensen tot ondersteuning. Kunstenaars krijgen een ‘strippenkaart’ en kunnen daarmee begeleiding op maat inkopen.

Vanaf januari 2019 plek is er weer plek voor 1 of 2 nieuwe Talent & Development deelnemers! Kunstenaars die mee willen doen worden geselecteerd aan de hand van een procedure van aanname. Elementen in de procedure zijn o.a. artistieke kwaliteit, visie op talentontwikkeling en financiële zelfstandigheid.

Ben je geïnteresseerd, meld je dan vóór 1 december 2018 aan via esther@tetem.test.

Lees hier meer over de aanmeldingseisen

Mastodon