Gratis

Het GOGBOT Café is een online event.
De tijden en de link komen beschikbaar via Facebook.

GOGBOT Café: Welcome to the Post-Truth Paradise/Pandemic

Zet dit event in mijn agenda
27-05-2021 12:05 22-04-2024 06:04 Amsterdam GOGBOT Café: Welcome to the Post-Truth Paradise/Pandemic Tijdens het GOGBOT Café op 27 mei wordt aandacht besteed aan het idee van ‘Post-Truth’ waarin waarheden worden gevormd op basis van subjectieve emoties, in plaats van objectieve feiten. , ,

Jacco Borggreve is door GOGBOT als curator uitgenodigd om het GOGBOT Café van 27 mei samen te stellen. Tijdens dit evenement wordt aandacht besteed aan het idee van ‘Post-Truth’ waarin waarheden worden gevormd op basis van subjectieve emoties, in plaats van objectieve feiten. Dit evenement functioneert als denktank en als opmaat voor het GOGBOT festival dat plaatsvindt in september.

In september 2020 is Jacco Borggreve bij Tetem gestart met zijn ontwikkelingstraject in het kader van de Nieuwe Makers Regeling. Tijdens het ontwikkeltraject maakt Jacco nieuw werk dat te zien zal zijn tijdens Manifestations op de Dutch Design Week in Eindhoven, TEC Art in Rotterdam en het GOGBOT festival in Enschede. In het ontwikkelingstraject wil Jacco onder andere de ‘performance’ kant van zijn praktijk breder ontwikkelen.

GOGBOT Café is een serie events in aanloop naar het GOGBOT festival dat plaatsvindt van 9 t/m 12 september. Tetem is ook een van deelnemende partners tijdens GOGBOT 2021. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van een tentoonstelling tijdens het festival. De tentoonstelling zal in de periode van het festival te zien zijn bij Tetem. Meer informatie is binnenkort te vinden op de website.

Mastodon