Gratis

Bekijk het volledige programma op gogbot.nl

GOGBOT: So Future! From Solarpunk to Metaf*ck

Zet dit event in mijn agenda
08-09-2022 12:09 22-04-2024 06:04 Amsterdam GOGBOT: So Future! From Solarpunk to Metaf*ck Het multimedia festival GOGBOT staat dit jaar in het teken van het thema So Future! From Solarpunk to Metaf*ck. Met dit thema verkent het festival onze kijk op de toekomst en in het bijzonder de waarde en betekenis van toekomstvoorspellingen en toekomstproductie. Verschillende locaties, ,

Het multimedia festival GOGBOT staat dit jaar in het teken van het thema So Future! From Solarpunk to Metaf*ck. Met dit thema verkent het festival onze kijk op de toekomst en in het bijzonder de waarde en betekenis van toekomstvoorspellingen en toekomstproductie.

Met verschillende exposities, performances, presentaties en debatten onderzoekt GOGBOT wie de macht heeft als het gaat om het vormgeven van de toekomst en wat we aan deze machtsverdeling willen veranderen. Zal de mensheid erin slagen om grote uitdagingen zoals duurzaamheid, onze impact op het milieu en klimaatverandering op te lossen? Of ligt onze toekomst in de metaverse en worden we steeds meer ondergedompeld in de wereld achter de VR-bril? Zijn we in staat om deze twee realiteiten te combineren? GOGBOT stelt de vraag: Is de wereld nog te redden, of zijn we metaf*cked!?

GOGBOT festival vindt plaats van 8 t/m 11 september op verschillende locaties in Enschede. Tetem is een van de festivallocaties met de tentoonstellingen Morphogenic Angels and Pink Moonrock Cries van Keiken en LEAFDE van Ton Nieuwenhuis en de presentatie Electrosensibility: Channeling Hammerhead van Jacco Borggreve.

Bekijk het volledige programma op gogbot.nl

Mastodon