Gratis

Openingstijden: woensdag t/m zondag 12:00-17:00 uur
Pay what you want

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Green Screen CuteFest

Zet dit event in mijn agenda
10-04-2024 12:04 24-07-2024 12:07 Amsterdam Green Screen CuteFest Geef jezelf een hartverwarmend gevoel en omring jezelf in schattigheid! Wat doen schattige plaatjes met ons? Hoe helpt schattigheid ons om te gaan met een onzekere wereld? Doe mee aan Green Screen CuteFest, vereeuwig jezelf in schattigheid en deel het gevoel met anderen! Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Geef jezelf een hartverwarmend gevoel en omring jezelf in schattigheid! Wat doen schattige plaatjes met ons? Hoe helpt schattigheid ons om te gaan met een onzekere wereld? Wat is jouw meest schattige fotomoment? Zijn het onschuldige, zoete plaatjes van dieren of ondefinieerbare en fantasierijke wezens en personages? Doe van 10 t/m 17 april mee aan de Green Screen CuteFest fotoshoot, vereeuwig jezelf in schattigheid en deel het gevoel met anderen! Combineer je bezoek met een drankje of hapje in het Tetem Café.

Deze green screen fotoshoot is een speelse aanloop naar Tetem’s nieuwe tentoonstelling van Handi Kim. In haar nieuwe productie Kindness Practice werpt Handi Kim een nieuw licht op de kracht van vriendelijkheid, zachtheid en interactie in onze technologische samenleving. Met een interactieve motion capture game en animatie roept Handi iedereen op om onderdeel te worden van Kindness Practice! Ervaar Handi’s tentoonstelling van 18 april t/m 15 september in Tetem.

Mastodon