Green screen fotoshoot Tijdspringen

Zet dit event in mijn agenda
17-02-2024 12:02 14-06-2024 12:06 Amsterdam Green screen fotoshoot Tijdspringen Als je kon tijdreizen, zou je dan naar het verleden of de toekomst gaan? Laat jezelf alleen, of samen met je vrienden of familie, vastleggen in de tijd tijdens een speelse green screen fotoshoot en ontvang een mooi aandenken aan het schrikkeljaar in Tetem! Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Als je kon tijdreizen, zou je dan naar het verleden of de toekomst gaan? Laat jezelf alleen, of samen met je vrienden of familie, vastleggen in de tijd tijdens een speelse green screen fotoshoot en ontvang een mooi aandenken aan het schrikkeljaar in Tetem!

Tijdens de voorjaarsvakantie is de meedoe-productie Tijdspringen te ervaren in Tetem. Je kan jezelf laten vastleggen in het verleden, heden of toekomst! Je kan alleen komen maar je kan ook je vrienden, broer/zus, (groot)ouders, verzorgers of buren meebrengen om mee te doen. Er geldt een minimum leeftijd voor deelname (6 jaar), maar geen maximum leeftijd, want je bent nooit te oud om te leren. Willen je ouders of verzorgers niet meedoen? Dan kunnen ze onder het genot van een drankje even chillen in Tetem Café.

Reserveer een tijdslot op de dag en het tijdstip waarop jij wilt komen via de onderstaande link. Voor jonge mensen staat er aansluitend ranja klaar en voor de ouders en/of verzorgers koffie of thee.
Klik hier om een tijdslot te reserveren.

Tip: ontdek ook Avatopia in de voorjaarsvakantie!

Mastodon