Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Handi Kim

Zet dit event in mijn agenda
27-07-2023 12:07 14-06-2024 12:06 Amsterdam Handi Kim Handi Kim volgde een ontwikkeltraject in Tetem en werkte aan de nieuwe productie Kindness Practice die vanaf 18 april 2024 in Tetem ervaren kan worden! Handi onderzoekt op een speelse manier de kracht en de waarde van vriendelijkheid en samenwerking in de huidige en toekomstige samenleving. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Handi Kim volgde een ontwikkeltraject in Tetem en werkte aan de nieuwe productie Kindness Practice die vanaf 18 april 2024 in Tetem ervaren kan worden! Handi onderzoekt de kracht en de waarde van vriendelijkheid en samenwerking in de huidige en toekomstige samenleving. Met Kindness Practice ontwikkelt Handi een speelse methodologie die het belang van menselijkheid, vriendelijkheid en onderlinge interactie voor ons en volgende generaties in een nieuw licht plaatst.

Handi Kim is multidisciplinair ontwerper. Ze studeerde aan de Ceramic Craft Kookmin University in Seoul (Zuid Korea) en behaalde de Bachelor Graphic Design aan de KABK in Den Haag. De artistieke praktijk van Handi is gericht op het creëren van verhalen en werelden die de schaduwkanten van de samenleving weerspiegelen. In haar werk geeft zij stem aan gemarginaliseerde groepen en stelt thema’s als onderdrukking en discriminatie aan de kaak. Ze maakt hierbij gebruik van visual design, maar ook van een flinke dosis humor, eigenzinnigheid en fantasie.

Wil je op de hoogte gehouden worden over Talent? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief: tetem.nl/nieuwsbrief

Mastodon