Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home

I.v.m. beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht
Aanmelden via www.bibliotheekrijssenholten.nl (agenda)

Bibliotheek Holten
Smidsbelt 6
7451 BL Holten, Nederland
info@bibliotheekrijssenholten.nl
0548-366414
Open deze route in je routeplanner

High Tech programma: Lasercut je eigen lamp 9-12 jaar

Zet dit event in mijn agenda
14-07-2020 01:07 04-03-2021 10:03 Amsterdam High Tech programma: Lasercut je eigen lamp 9-12 jaar In samenwerking met bibliotheek Holten organiseert Tetem deze zomervakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Holten kennis maken met de techniek van lasercutten door een lamp te maken. Bibliotheek Holten, Smidsbelt 6, 7451 BL Holten

In samenwerking met bibliotheek Holten organiseert Tetem deze zomervakantie een high tech workshop. Kinderen van 9-12 jaar kunnen bij bibliotheek Holten kennis maken met de techniek van lasercutten door een lamp te maken.

Kinderen starten met het digitaal ontwerpen van een zelfgekozen vorm of tekst. Dit ontwerp gaat naar de lasercutter die het nauwkeurig uitsnijdt uit karton voor de lampenkap. Het lichtje dat in de kap wordt gemonteerd, maakt het ontwerp zichtbaar.

Lasercut je eigen lamp  wordt geprogrammeerd binnen de periode 4 juli t/m 16 augustus.

Deze serie workshops maakt deel uit van het High Tech programma van de Proeftuin Twentse Maakplaatsen, dat tijdens schoolvakanties wordt aangeboden in de 14 Twentse gemeenten. Dit programma heeft tot doel om technologie, digitalisering en de maakcultuur beter in de regio te verankeren.