Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Hyper-Reality

Zet dit event in mijn agenda
01-02-2017 12:02 23-07-2024 11:07 Amsterdam Hyper-Reality <p>Onze fysieke en virtuele realiteit raken steeds meer met elkaar verweven. Technologieën zoals Virtual Reality, Augmented Reality en The Internet of Things wijzen op een wereld waarin technologie elk aspect van ons leven&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Onze fysieke en virtuele realiteit raken steeds meer met elkaar verweven. Technologieën zoals Virtual Reality, Augmented Reality en The Internet of Things wijzen op een wereld waarin technologie elk aspect van ons leven zal omhullen. Dit biedt geweldige mogelijkheden, maar het heeft ook grote invloed op de manier waarop we de wereld begrijpen en hoe ons leven door technologie gestuurd wordt.

Keiichi Matsuda ontwikkelde een toekomstvisie over hoe ons leven er uit zou kunnen zien over 5 of 10 jaar. In zijn korte film Hyper-Reality toont Keiichi ons een kleurrijke, caleidoscopische en angstaanjagende blik op de toekomst, waarin de fysieke en virtuele wereld één zijn geworden en de stad ondergedompeld is in de digitale wereld en media.

Keiichi is designer en filmmaker die werkt op het snijvlak van technologie, media en architectuur. Met zijn projecten en installaties verkent hij hoe nieuwe technologieën ons leven in de toekomst zullen beïnvloeden. De film Hyper-Reality, opgenomen in Medellín Colombia, is Keiichi’s nieuwste project binnen zijn doorlopende onderzoek naar de technologische wereld van de toekomst.

Curator: ViolaVirus

Mastodon