Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Ik zeg ik zeg wat jij niet zegt

Zet dit event in mijn agenda
05-02-2018 12:02 23-07-2024 11:07 Amsterdam Ik zeg ik zeg wat jij niet zegt <p>Wat zou je willen zeggen wanneer je alle vrijheid had? Stephanie Nypels is geïnteresseerd in verhalen van mensen die niet mogen vertellen wie ze zijn. Het gaat om verhalen die niet verteld kúnnen&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Wat zou je willen zeggen wanneer je alle vrijheid had? Stephanie Nypels is geïnteresseerd in verhalen van mensen die niet mogen vertellen wie ze zijn. Het gaat om verhalen die niet verteld kúnnen of mógen worden, omdat ze niet geaccepteerd worden vanuit de omgeving of het geloof. In haar serie Ik zeg ik zeg wat jij niet zegt geeft Stephanie een stem aan de ’stille’ groep mensen die niet de mogelijkheid heeft om zich uit te spreken. Op deze manier kan het publiek ze toch leren kennen. Ik zeg ik zeg wat jij niet zegt is te zien in de foyer van Tetem.

Stephanie Nypels is een van de kunstenaars die het professionaliseringstraject Talent & Development Program bij Tetem volgen. Een van de onderdelen van dit traject is het ontwikkelen van een autonoom project in Tetem. Ik zeg ik zeg wat jij niet zegt is ontwikkeld in aansluiting op de tentoonstelling Silent Majority en Tetem’s programmalijn Living Together with Strangers.

Mastodon