Gratis

19:30 uur (19:00 uur inloop)

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Interactief debat Rolling Together

Zet dit event in mijn agenda
11-12-2018 12:12 23-07-2024 11:07 Amsterdam Interactief debat Rolling Together <p>Met het interactieve debat Rolling Together worden culturele instellingen, maatschappelijke instanties, bedrijven en initiatieven samengebracht om na te denken over verbindingen die de directe omgeving &#8211; in dit geval de wijk Roombeek &#8211;&#8230;</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Met het interactieve debat Rolling Together worden culturele instellingen, maatschappelijke instanties, bedrijven en initiatieven samengebracht om na te denken over verbindingen die de directe omgeving – in dit geval de wijk Roombeek – kan bieden. Tijdens het debat worden de panelleden fysiek geprikkeld om het object Rolling Together van Françoise Braun in beweging te houden terwijl ze debatteren.

Rolling Together biedt een speelse opening voor gesprekken om gezamenlijk tot mogelijke oplossingen te komen. Door samen in het object plaats te nemen en letterlijk een nieuw evenwicht te zoeken, worden verbindingen gelegd en kun je een open gesprek aangaan. Tijdens het debat gaan de volgende panelteams het gesprek aan:

Team 1 en 2 – Wat hebben talenten nodig om zich te ontwikkelen in de wijk?
Team captains: Bart-Jan Herwijer (The Cee Spot) en Marc Boumeester (AKI ArtEZ Academie voor Art & Design)

Team 3 en 4 – Hoe kan de wijk meer gebruik maken van het potentieel van jongeren?
Team captains: Kim Oude Keizer (Jongerencentrum Chill Out) en Marjon Kok (De Twentsche Courant Tubantia)

Team 5 en 6 – Welke rol zouden culturele instellingen in stadsdeel Noord in het sociale domein kunnen spelen?
Team captains: Wilja Jurg (Tetem) en Chantal Euverman (Stadsdeel Noord)

Dit debat wordt gehouden onder de leiding van moderator Symone de Bruin, hoofd Eenheid Ruimtelijke Leefomgeving Gemeente Apeldoorn. Na afloop kan het publiek stemmen op het meest ‘dynamische’ panelteam dat vervolgens een prijs krijgt uitgereikt.

Het debat vindt plaats in het kader van de tentoonstelling Do It Together Neighborhood.

Mastodon