Co-productie met partners:
Maakplaatsen, generators, MMM & @home
Gratis
@Online

,

Open deze route in je routeplanner

Jacco Borggreve

Zet dit event in mijn agenda
12-04-2021 09:04 25-10-2021 03:10 Amsterdam Jacco Borggreve Op 1 september 2020 is Jacco Borggreve gestart met zijn ontwikkelingstraject in het kader van de Nieuwe Makers Regeling van de provincie Overijssel. Jacco werkt onder begeleiding van Tetem gedurende 1,5 jaar aan de ontwikkeling van nieuw werk. @Online, ,

Jacco Borggreve is beeldend kunstenaar en in 2019 afgestudeerd aan de AKI ArtEZ Fine Art Media in Enschede.

Op 1 september 2020 is Jacco Borggreve gestart met zijn ontwikkelingstraject in het kader van de Nieuwe Makers Regeling van de provincie Overijssel. Jacco werkt onder begeleiding van Tetem gedurende 1,5 jaar aan de ontwikkeling van nieuw werk.

In het werk dat Jacco maakt staat het onderzoeken van het menselijk lichaam centraal en de manier waarop zich dit verhoudt tot technologie. Zijn praktijk richt zich op media en performance kunst en vaak speelt zijn eigen fysieke lichaam een grote rol. Jacco wil door theoretisch onderzoek en door voorbeelden uit de praktijk de ‘performance’ kant van zijn kunstenaarschap breder ontwikkelen. Hij zoekt naar nieuwe inzichten die hij kan gebruiken en werkt aan eigen technische vaardigheden. Zo wil hij zich verschillende programmeertalen eigen maken. Na de onderzoeksfase zal Jacco in de zomer van 2021 beginnen met de ontwikkeling van zijn werk.

Jacco Borggreve neemt deel aan het talentontwikkelingsprogramma van Tetem. Binnen dit programma kunnen getalenteerde makers gebruik maken van de expertise en middelen binnen Tetem.