Prijs:€ 3

Reserveer hier een tijdslot voor een instapworkshop van 13.30-14.45 uur!

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Januari Codeer Maand

Zet dit event in mijn agenda
06-01-2024 12:01 19-07-2024 05:07 Amsterdam Januari Codeer Maand Tijdens de instapworkshops in januari leer je meer over robotica en creatief coderen. Samen met andere kinderen en soms ook met volwassenen leer je programmeren met de robots mBot, Cubetto, mTiny en Ozobot. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Tijdens de instapworkshops in januari leer je meer over robotica en creatief coderen. Samen met andere kinderen en soms ook met volwassenen leer je programmeren met de robots mBot, Cubetto, mTiny en Ozobot. Met behulp van verschillende programmeertechnieken leer je hoe je de robotjes opdrachten kan geven en hoe je ze in beweging kan zetten! Elk weekend staat er een andere workshop op het programma!

Je kan alleen komen maar je kan ook je vrienden, broer/zus, (groot)ouders, verzorgers of buren meebrengen om mee te doen! Er geldt een minimum leeftijd voor deelname, maar geen maximum leeftijd, want je bent nooit te oud om te leren. Wie niet mee wil doen kan ondertussen een kijkje nemen in de tentoonstelling, of lekker even chillen in Tetem Café onder het genot van een drankje of een broodje.

Mastodon