KidsLab

Zet dit event in mijn agenda
15-03-2021 12:03 14-04-2024 07:04 Amsterdam KidsLab Het KidsLab biedt online workshops die Tetem - in samenwerking met de bibliotheken en de Twentse Maakplaatsen - heeft ontwikkeld. Elke 1e en 3e zaterdagmiddag van de maand kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met uitdagende, leerzame maak- en ontwerpworkshops. , ,

Het KidsLab biedt online workshops die Tetem - in samenwerking met de bibliotheken en de Twentse Maakplaatsen - heeft ontwikkeld. Elke 1e en 3e zaterdagmiddag van de maand kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met uitdagende, leerzame maak-en ontwerpworkshops. Maak bijvoorbeeld samen een lichtpiano of ontwerp je eigen mobielsticker.

Om elke kind een uitdagende middag te bezorgen zijn er twee soorten workshops ontwikkeld. Make-It workshop met een techniek kitje (vooraf te bestellen) en ontwerpworkshop met behulp van gratis ontwerpprogramma’s (kleine vergoeding voor het maken van je ontwerp).

Alle workshops starten om 15:00 uur. Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en bij elke workshop een aantal benodigdheden. Via onderstaande link vind je bij elke workshop een lijst met benodigdheden en een Zoom link.  Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je de KidsLab workshop. Aanmelden is niet nodig. Na de workshop van een uur is er nog 30 minuten tijd voor vragen en tips.

Bekijk het gehele aanbod van de KidsLab workshops op onze @Home pagina.

Mastodon