Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop een Make-It@Home techniek-kit ‘Kunstige Robot’ nodig. Deze kit kun je tot 3 januari (i.v.m. drukte bij de bezorgdiensten) bestellen via onderstaande link. De kosten bedragen € 5 per kit (inclusief verzendkosten).

KidsLab workshop ‘Kunstige Robot ‘ (8 – 12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
10-01-2021 01:01 18-06-2024 04:06 Amsterdam KidsLab workshop 'Kunstige Robot ' (8 - 12 jaar) Op 9, 10, 16 en 17 januari kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab live aan de slag met onze Make-It@Home techniek-kits! Vandaag maak je een Kunstige Robot! Doe je mee? Bestel wel tijdig (vóór 3 januari) de Make-It@Home kit. Hoe? Dat lees je hier! , ,

Ook in januari bieden wij - in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken - online live maakworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de weekenden tijdens de lockdown is er dus niet bij!

Aanbod: Live KidsLab januari
Op 9, 10, 16 en 17 januari kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab live aan de slag met een van onze Make-It@Home techniek-kit. Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder voor 10 januari de Make-It@Home techniek-kit 'Kunstige Robot'. Klik op de link voor meer informatie en de mogelijkheid om de kit te bestellen. Dit kan tot uiterlijk 3 januari ivm de drukte bij de bezorgdiensten. De kosten bedragen € 5 per kit (incl. verzendkosten).

Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Kunstige Robot | zondag 10 januari van 13:30 -14:30 uur 
Maak een eigen kunstige robot. Dit is een klein bibberbotje bestaande uit onder andere een motortje, een batterij en kroonstenen. Als je de stroomkring aansluit, bibbert het botje vanzelf! Versier de robot vervolgens met ogen en kleuren. Waar bibbert je robot naar toe?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 10 januari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 10 januari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon