Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Karton
  • Smal lint of dikker draad
  • Schaar en/of scherp mes
  • Snijplank of snijmat
  • Lijmpistool of normale lijm
  • Potlood en/of stiften
  • Liniaal

KidsLab – Maak een jakobsladder

Zet dit event in mijn agenda
13-02-2021 01:02 23-05-2024 06:05 Amsterdam KidsLab - Maak een jakobsladder Dit is een KidsLab maak en bouw workshop. Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Vandaag maak je een jakobsladder! Doe je mee? , ,

Dit is een KidsLab maak en bouw workshop
Hierbij gaan we samen iets maken of bouwen terwijl je tegelijkertijd iets over techniek leert. Je kunt hier gratis aan meedoen zonder aanmelding vooraf. De materialen die we gebruiken heb je in huis. Voorafgaande de workshop verzamel je de materialen en zodra de workshop begint kan je gelijk aan de slag. Na afloop van de workshop heb je gelijk je eindresultaat.

Maak een jakobsladder  - zaterdag 13 februari van 13:30 -14:30 uur
Een jakobsladder is een rij kaartjes of plankjes die onder elkaar met gekruiste linten aan elkaar zitten. Als je het eerste kaartje schuin houdt, klappen de volgende kaarten na elkaar om. Dat ziet er heel verassend uit. Als je ernaar kijkt snap je niet goed hoe werkt maar eigenlijk is het niet heel ingewikkeld. Wij gaan samen, stap voor stap, een jakobsladder in elkaar zetten en dan kun jij daarna aan iedereen dit wonderbaarlijke trucje laten zien.

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 13 februari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 13 februari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon