Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop een Make-It@Home techniek-kit ‘Festive Flashlight’ nodig. Deze kit kun je tot 10 januari (i.v.m. drukte bij de bezorgdiensten) bestellen via onderstaande link. De kosten bedragen €3 per kit (inclusief verzendkosten).

Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab workshop ‘Festive Flashlight’ (8 – 12 jaar)

Zet dit event in mijn agenda
16-01-2021 01:01 23-07-2024 06:07 Amsterdam KidsLab workshop 'Festive Flashlight' (8 - 12 jaar) Op 9, 10, 16 en 17 januari kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab live aan de slag met onze Make-It@Home techniek-kits! Vandaag maak je een Festive Flashlight! Doe je mee? Bestel wel tijdig (vóór 10 januari) de Make-It@Home kit. Hoe? Dat lees je hier! Online, , Online

Ook in januari bieden wij - in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken - online live maakworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de weekenden tijdens de lockdown is er dus niet bij!

Aanbod: Live KidsLab januari
Op 9, 10, 16 en 17 januari kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab live aan de slag met een van onze Make-It@Home techniek-kit. Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder voor 16 januari de Make-It@Home techniek-kit 'Festive Flashlight'. Klik op de link voor meer informatie en de mogelijkheid om de kit te bestellen. Dit kan tot uiterlijk 10 januari ivm de drukte bij de bezorgdiensten. De kosten bedragen € 3 per kit (incl. verzendkosten).

Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Festive Flashlight | zaterdag 16 januari van 13:30 -14:30 uur 
Maak een feestelijke LED-zaklamp. Knip uit papier een figuur dat jij wilt verwerken in je zaklamp. Maak bijvoorbeeld een smiley, dier of bloem. Koppel deze aan je LED-zaklamp en je figuur zal kleurrijk oplichten. Welk figuur ga jij maken voor je zaklamp?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 16 januari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 16 januari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon