Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Melkpak of sappak van 1 liter (leeg en omgespoeld, plastic fles is onhandig)
  • Prikpen (heb je geen prikpen dan kun je ook een punaise of paperclip) gebruiken
  • Stift of pen
  • Schaar
  • Plakband
  • 2 elastiekjes
  • Reep stof van ongeveer 40 cm (bv. van linnen of katoen)
  • Iets lichts om te transporteren, bv een koekje
Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab workshop ‘Maak je eigen lopende band’

Zet dit event in mijn agenda
21-12-2020 01:12 23-05-2024 02:05 Amsterdam KidsLab workshop 'Maak je eigen lopende band' Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Vandaag maak je je eigen lopende band! Doe je mee? Online, , Online

Deze kerstvakantie bieden wij in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken online maak- & bouwworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de kerstvakantie is er dus niet bij!

Aanbod: KidsLab kerstvakantie (aanmelden niet nodig)
Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder alleen wat huis-tuin-en-keukenspullen. Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen en maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Maak je eigen lopende band - 21 december van 13:30 -14:30 uur 
Met materialen die je gewoon in huis hebt kun je de leukste dingen knutselen. Wat denk je van een echt werkende lopende band? Stap voor stap zet je deze zelf in elkaar. Je krijgt een lijstje met benodigdheden en duidelijke uitleg. Met een leeg melkpak, een elastiekje en twee potloden laat jij zelf de band ronddraaien. Wie presenteer jij straks wat lekkers via je zelfgebouwde lopende band?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 21 december) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 21 december van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon