Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Mobiele telefoon
Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab workshop ‘Maak een stopmotion filmpje met je mobiel’

Zet dit event in mijn agenda
22-12-2020 01:12 23-05-2024 06:05 Amsterdam KidsLab workshop 'Maak een stopmotion filmpje met je mobiel' Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Vandaag maak je een stopmotionfilmpje met je mobiel! Doe je mee? Online, , Online

Deze kerstvakantie bieden wij in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken online maak- & bouwworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de kerstvakantie is er dus niet bij!

Aanbod: KidsLab kerstvakantie (aanmelden niet nodig)
Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder alleen wat huis-tuin-en-keukenspullen. Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen en maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Maak een filmpje met stopmotion - 22 december van 13:30 -14:30 uur 
Stopmotion is een gratis app voor je telefoon of tablet waarmee je dingen kunt laten bewegen. Je kunt bijvoorbeeld filmen dat je knuffels lekker een appeltje eten. Je maakt in de app foto's terwijl je de spullen steeds een klein beetje verschuift. De app plakt deze foto's achter elkaar en zo wordt het een bewegend filmpje. Misschien laat jij wel je speelgoed door de kamer dansen!

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 22 december) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 22 december van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon