Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • potlood en papier
  • schaar
  • nietmachine en nietjes
  • doorzichtig stevig schoon afvalplastic, bv doosjes van de kaas of koekjes. Het liefst met bobbeltjes of hoekjes
  • stevig karton, bv van een doosje of een lege wc-rol
  • viltstiften
  • een felle zaklamp, bv van je telefoon
Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab workshop ‘Tover een gekleurd schaduwinsect op je muur’

Zet dit event in mijn agenda
23-12-2020 01:12 29-05-2024 02:05 Amsterdam KidsLab workshop 'Tover een gekleurd schaduwinsect op je muur' Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Vandaag tover je een gekleurd schaduwinsect op je muur! Doe je mee? Online, , Online

Deze kerstvakantie bieden wij in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken online maak- & bouwworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de kerstvakantie is er dus niet bij!

Aanbod: KidsLab kerstvakantie (aanmelden niet nodig)
Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder alleen wat huis-tuin-en-keukenspullen. Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen en maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Tover een gekleurd schaduwinsect op je muur  - 23 december van 13:30 -14:30 uur 
Een schaduwinsect heeft vleugels van gekleurde stukjes plastic. Als je een zaklamp voor het insect houdt tover je een prachtig gekleurd beest op de muur. Je maakt het insect van stukjes schoon wegwerpplastic, dit niet je aan elkaar in de vorm van vleugels. Met een lijfje erbij en voelsprieten wordt het een echt insect en met viltstift geef je het mooie kleurtjes. Laat jij straks op je kamert een vrolijke kever of vlinder vliegen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 23 december) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 23 december van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon