Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Schaar (schoon)
  • Schone ondergrond of snijplank
  • 1 soort stokjes (tandenstokers, satéprikkers, spaghetti (ongekookt) of zoute stokjes)
  • 1 soort plakmiddel (marshmallows, kneedgum, lijmpistool of plakband)
@Online

,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab – Bouw een brug

Zet dit event in mijn agenda
27-01-2021 01:01 18-01-2021 03:01 Amsterdam KidsLab - Bouw een brug Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Vandaag bouw je een eigen brug! Doe je mee? @Online, ,

In samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken bieden wij online maak- & bouwworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen tijdens de lockdown is er dus niet bij!

KidsLab (aanmelden niet nodig)
Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder alleen wat huis-tuin-en-keukenspullen. Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen en maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Bouw een brug  - woensdag 27 januari van 13:30 -14:30 uur
Heb je wel eens de Eiffeltoren gezien? Die bestaat uit allemaal losse metalen stangen die alleen op de hoeken aan elkaar vastzitten. Zo kun je heel stevig maar toch licht bouwen. Ook bruggen zijn vaak op die manier gemaakt. Wij gaan ook een brug bouwen, alleen gebruiken wij geen metaal maar houten stokjes en marshmallows! Hoe lang en hoog kun jij jouw brug bouwen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 27 januari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 27 januari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!