Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • schaar of mesje
  • potlood
  • lijm
  • plankband
  • pingpongbal
  • schoenendoos of een zelfgemaakte doos
  • houten stokjes (bv satestokjes of potloden)
  • wasknijpers (houten of in twee kleuren plastic)
Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab workshop ‘Bouw een mini-voetbaltafel’

Zet dit event in mijn agenda
31-12-2020 01:12 25-05-2024 07:05 Amsterdam KidsLab workshop 'Bouw een mini-voetbaltafel' Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops. Vandaag bouw je je eigen mini-voetbaltafel! Doe je mee? Online, , Online

Deze kerstvakantie bieden wij in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken online maak- & bouwworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de kerstvakantie is er dus niet bij!

Aanbod: KidsLab kerstvakantie (aanmelden niet nodig)
Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops! Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder alleen wat huis-tuin-en-keukenspullen. Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen bouwen en maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Bouw je eigen mini-voetbaltafel  - 31 december van 13:30 -14:30 uur 
Een voetbaltafel is erg leuk om mee te spelen. Nog leuker wordt het als je deze zelf hebt gebouwd. Je maakt het voetbalspel van een schoenendoos. De spelers zijn wasknijpers aan stokjes. Je kunt het spel naar eigen smaak versieren met gras of misschien teken je er nog wel toeschouwers bij. Met wie speel jij straks een potje?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 31 december) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 31 december van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon