Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop een Make-It@Home techniek-kit ‘Robot Hand’ nodig. Deze kit kun je tot 3 januari (i.v.m. drukte bij de bezorgdiensten) bestellen via onderstaande link. De kosten bedragen € 3 per kit (inclusief verzendkosten).

Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

KidsLab workshop ‘Robot Hand’

Zet dit event in mijn agenda
09-01-2021 01:01 23-07-2024 11:07 Amsterdam KidsLab workshop 'Robot Hand' Op 9, 10, 16 en 17 januari kunnen kinderen van 6 - 12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab live aan de slag met onze Make-It@Home techniek-kits! Vandaag maak je een coole robot hand! Doe je mee? Bestel wel tijdig (vóór 3 januari) de Make-It@Home kit. Hoe? Dat lees je hier! Online, , Online

Ook in januari bieden wij - in samenwerking met de Overijsselse Bibliotheken - online live maakworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Jezelf vervelen in de weekenden tijdens de lockdown is er dus niet bij!

Aanbod: Live KidsLab januari
Op 9, 10, 16 en 17 januari kunnen de kinderen met een labcoach van Tetem’s KidsLab live aan de slag met een van onze Make-It@Home techniek-kit. Je hebt een computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool) en verder voor 9 januari de Make-It@Home techniek-kit 'Robot Hand'. Klik op de link voor meer informatie en de mogelijkheid om de kit te bestellen. Dit kan tot uiterlijk 3 januari ivm de drukte bij de bezorgdiensten. De kosten bedragen € 3 per kit (incl. verzendkosten).

Alle workshops starten om 13:30 uur. De uitleg en het samen maken duurt een uurtje en daarna is er nog 30 minuten de tijd voor vragen of tips.

Robot hand | zaterdag 9 januari van 13:30 -14:30 uur 
Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robot-hand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 9 januari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 9 januari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #tetemkidslab op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!

Mastodon