KidsLab workshops in de kerstvakantie

Zet dit event in mijn agenda
21-12-2020 12:12 14-06-2024 01:06 Amsterdam KidsLab workshops in de kerstvakantie Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 -12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops. , ,

Van maandag t/m donderdag - in de eerste én in de tweede vakantieweek - kunnen kinderen van 6 -12 jaar met een labcoach van Tetem’s KidsLab online aan de slag met maak- en bouwworkshops.

Waar we klaar stonden met kilo’s chocolade om in december bij de Twentse Maakplaatsen te gaan 3D printen en vacumeren met de kinderen, staan we nu met lege handen… althans dat zou je denken. Natuurlijk is het weer even schakelen, maar we willen graag alle kinderen een High Tech activiteit aanbieden in de vakantie, dus waarom dan niet online?

Vanaf maandag 21 december bieden de Maakplaatsen, in samenwerking met Tetem, online maak- & bouwworkshops aan voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Van het maken van een lopende band tot het bouwen van een kettingreactie. Jezelf vervelen in de kerstvakantie is er dus niet bij!

Bekijk hier het complete aanbod en doe mee!

Mastodon