KidsLab

Zet dit event in mijn agenda
20-01-2021 12:01 14-06-2024 01:06 Amsterdam KidsLab Het KidsLab bevat online workshops die Tetem - in samenwerking met de bibliotheken en de Twentse Maakplaatsen - heeft ontwikkeld. Elke schoolvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met uitdagende, leerzame ontwerp- & maakworkshop. Online, , Online

Het KidsLab bevat online workshops die Tetem - in samenwerking met de bibliotheken en de Twentse Maakplaatsen - heeft ontwikkeld. Elke schoolvakantie kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar met een labcoach online aan de slag met uitdagende, leerzame ontwerp- & maakworkshops.

De workshops sluiten aan bij het thema van het High Tech programma in de Maakplaatsen, waardoor ontwerp- en maakcultuur toegankelijk wordt voor iedereen, zowel vanuit huis als in de bibliotheek.

Je hebt een computer nodig om deel te nemen aan de Zoomsessie. Alle workshops starten om 15:00. De uitleg en het samen bouwen en maken duurt een uur, waarna er nog 30 minuten tijd is voor vragen of tips.

Bekijk het gehele aanbod van de KidsLab workshops op onze Kids pagina.

Mastodon