Gratis
Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

Kunstautomatiek

Zet dit event in mijn agenda
21-06-2018 12:06 11-07-2020 06:07 Amsterdam Kunstautomatiek <p>Kunstautomatiek in de foyer van Tetem is een unieke manier om kunst/design te bekijken en direct te kopen. De Kunstautomatiek wordt beheerd door fashion artist Jasmijn Miltenburg en gevuld met haar eigen ontwerpen en een wisselende collectie.</p> Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

Kunstautomatiek is een unieke manier om kunst/design te bekijken en direct te kopen. De Kunstautomatiek in de foyer van Tetem is een samenwerking met fashion artist Jasmijn Miltenburg. De automatiek biedt de bezoekers de mogelijkheid om op een bijzondere wijze in het bezit te komen van kunst en design uit de collectie van lokale vormgevers en kunstenaars. De Kunstautomatiek wordt regelmatig aangevuld met nieuwe collecties.

In de Kunstautomatiek toont Jasmijn Miltenburg haar eigen ontwerpen en een wisselende collectie in samenwerking met verschillende kunstenaars en vormgevers. In de vakken is werk van € 1,00,- tot € 99,95,- te vinden: uniek of in kleine oplage. De Kunstautomatiek werkt met contant geld en geeft ook wisselgeld terug.

Op dit moment is in de Kunstautomatiek een selectie pinhole foto’s te koop van Hans Gerritsen,  gemaakt met eigen gemaakte camera's die ook in de automatiek te zien zijn. Kijk voor meer informatie op low-expectations.nl.