Gratis

Openingstijden Tetem tijdens KunstenLandschap:
Pinksterweekend (4, 5 en 6 juni) op alle dagen van 11:00-17:00 uur
Bij de startpunten zijn de toegangs- en routekaarten en de catalogus van KunstenLandschap verkrijgbaar.
De toegang in Tetem is gratis.
Kijk voor meer informatie en alle locaties op kunstenlandschap.nl

Tetem
Stroinksbleekweg 16
7523 ZL Enschede, Nederland
receptie@tetem.nl
053-2308791
Open deze route in je routeplanner

KunstenLandschap 2022

Zet dit event in mijn agenda
04-06-2022 12:06 24-07-2024 12:07 Amsterdam KunstenLandschap 2022 Tetem is een van de startpunten en deelnemende locaties van KunstenLandschap 2022, een driedaags evenement in het landschap tussen Lonneker en Roombeek. Langs de route en bij de deelnemende instellingen zijn verschillende tentoonstellingen, installaties, voorstellingen en performances te zien. Tetem, Stroinksbleekweg 16, 7523 ZL Enschede

KunstenLandschap is een driedaags evenement in het landschap tussen Lonneker en Roombeek. Langs de route en bij de deelnemende instellingen zijn verschillende tentoonstellingen, installaties, voorstellingen en performances te zien. De route van ongeveer 14 kilometer kan wandelend of per fiets worden afgelegd.

Tetem is een van de startpunten en deelnemende locaties. Tijdens KunstenLandschap zijn in Tetem twee tentoonstellingen te zien en is het MaakMeeLab open om te experimenteren met verschillende technieken en technologieën.

Ogentroost van fotograaf Hannelotte van Elst
Waarom huilen we? Waarom voelen we vaak schaamte bij ons verdriet? En waarom proberen we zo dikwijls onze tranen voor elkaar te verstoppen? In Ogentroost zoekt fotograaf Hannelotte van Elst naar de onzichtbare kant van verdriet. Hannelotte is mensen gaan portretteren op de plek waar ze voor het laatst alleen hebben gehuild of op de plek waar ze voor het laatst verdriet hadden, maar niet konden huilen. Deze portretten zijn te zien in de foto expositie Ogentroost in Tetem.

Gen C: Children of 2050 van kunstenaar en ontwerper Bianca Carague
In de tentoonstelling Gen C: Children of 2050 neemt ontwerper en kunstenaar Bianca Carague klimaatverandering als uitgangspunt en stelt vier unieke mogelijke scenario’s voor als reactie op de veranderende wereld. Gen C: Children of 2050 is een groeiende installatie die wordt geactiveerd via vier slaapkamers van vier kinderen uit de toekomst: Non-Fungible Child, Folkfarma Kid, Renaissance Kid & Impact Generation.

MaakMeeLab
Tijdens KunstenLandschap is ook het MaakMeeLab van Tetem op inschrijving geopend. Het MaakMeeLab is open voor volwassen en kinderen vanaf 6 jaar om te experimenteren met de technieken en technologieën zoals 3D (voedsel)printers, lasercutters, borduurmachines, Virtual Reality, Artifical Intelligence en robotica.

Mastodon