Gratis

Streaming link: volgt na aanmelding door een mail te sturen aan receptie@tetem.nl 

Lablearning@Home: Lasercutter webinar ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’

Zet dit event in mijn agenda
27-10-2020 07:10 24-07-2024 12:07 Amsterdam Lablearning@Home: Lasercutter webinar ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’ Nieuwsgierig naar de werking en mogelijkheden van een lasercutter? Doe dan dinsdag 27 oktober live mee aan de Lablearning@Home webinar en ontwerp je eigen Art Deco lamp! , ,

Lablearning@Home webinar zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij je op een interactieve manier kennis maakt met de modernste technologieën en de software pakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter, de 3D printer of een voedselprinter kan meedoen aan de Lablearning@Home webinar.

In de webinar op dinsdag 27 oktober in het kader van de MaakMeeMaand staat de lasercutter centraal. Dan krijg je uitleg over het maken van een eigen ontwerp voor een Art Deco lamp via het softwareprogramma Inkscape. Kies uit de diverse basisvormen en met behulp van het software pakket ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van je gekozen basisvorm. Vervolgens lever je je ontwerp digitaal aan en zorgen wij ervoor dat het wordt gerealiseerd. Per post wordt de lamp incl. de benodigde materialen bij je thuis bezorgd. Na afloop van de webinar (van 19:00 – 20:00 uur) is de online helpdesk beschikbaar om je vragen te beantwoorden en krijg je verdere ondersteuning in het leren omgaan met de software (20:00 -21:30 uur).

Deelnemen
Wil je graag deelnemen aan de Lablearning@Home webinar Lasercutter je eigen Art Deco lamp? Meld je dan aan door een mail te sturen aan receptie@tetem.nl. Je ontvangt een Zoom link voor het volgen van de webinar en een bestelformulier voor het laten snijden van je ontwerp (beide zijn kosteloos).

  • Download dan eerst de software voor het maken van je ontwerp (Softwarepakket Inkscape: Windows: https://inkscape.org/nl/release/1.0/windows/ of
    Mac: https://inkscape.org/nl/release/inkscape-1.0/mac-os-x/1010-1015/dl/).
  • Het is handig om van te voren de techniekkaart uit te printen en de sjablonen en kleurkeuzes te downloaden zodat het volgen van alle stappen makkelijker is (zie Art Deco Lamp).
  • De streaming link voor de webinar op dinsdag 27 oktober van 19:00 - 20:00 uur ontvang je na aanmelding
  • Na afloop van de webinar is de helpdesk van 20:00 - 21:30 uur beschikbaar voor vragen rondom het downloaden van de software.

 

Mastodon