Gratis

Kanaal: Facebookpagina Tetemkunst
Deelnemen: via de live video kun je live meekijken en online vragen stellen

Online

,

Open deze route in je routeplanner

Lablearning@Home: Lasercutter training ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’

Zet dit event in mijn agenda
06-05-2020 07:05 28-06-2022 06:06 Amsterdam Lablearning@Home: Lasercutter training ‘Ontwerp je eigen Art Deco lamp’ Nieuwsgierig naar de werking en mogelijkheden van een lasercutter? Kijk dan woensdag 6 mei live mee via Facebook Live en ontwerp je eigen Art Deco lamp! Online, ,

Tijdens de Lablearning@Home training op woensdag 6 mei staat de lasercutter centraal en leer je hoe je een eigen ontwerp kunt maken voor een Art Deco lamp. De basisvorm (een kubus) staat vast en met behulp van het software pakket ga je zelf aan de slag met het ontwerpen van de uitsneden in de kubus. Vervolgens lever je je ontwerp digitaal aan en zorgen wij ervoor dat het wordt gerealiseerd. Per post wordt de lamp incl. de benodigde materialen bij je thuis bezorgd. Via Facebook Live en de online helpdesk kun je al je vragen stellen en krijg je ondersteuning in het leren omgaan met de software.

Wil je graag deelnemen aan de Lablearning@Home Lasercutter live training en demonstratie? Download dan eerst de software voor het maken van je ontwerp via inkscape.org (Windows download en Apple downloaden kijk woensdag 6 mei van 19:30 – 20:30 uur live mee via de Facebookpagina van Tetem.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via make-it.tetem.nl (tabblad 'Bestellen') via het bestelformulier de lamp bestellen en conform de normale procedure betalen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat de lamp bij je thuis wordt bezorgd.

Lablearning@Home events zijn online real-live trainingen gericht op (jong) volwassenen waarbij ze op een interactieve manier kennismaken met de modernste technologieën en de softwarepakketten die daarbij horen. Iedereen die nieuwsgierig is naar de werking en mogelijkheden van bijvoorbeeld een lasercutter, de 3D printer of een voedselprinter kan meedoen aan de Lablearning@Home events.

Tot en met oktober kun je elke maand meedoen aan een live training en demonstratie. Voor woensdag 3 juni staat 3D printen op het programma. De Lablearning@Home events worden georganiseerd in aanloop naar het Maker Festival Twente@Home editie, in samenwerking met de Twentse Maakplaatsen.

Het @Home programma is onderdeel van de Luchtpuntjes van de Provincie Overijssel.