Gratis
Verschillende locaties

,

Open deze route in je routeplanner

LEAFDE on-tour

Zet dit event in mijn agenda
30-05-2023 05:05 30-05-2023 05:05 Amsterdam LEAFDE on-tour Het AR plantenasiel LEAFDE van Ton Nieuwenhuis maakt ingewikkelde thema’s die nu spelen - inclusiviteit, bestaansrecht, meervoudige perspectieven, eigenaarschap - op een eenvoudige manier bespreekbaar. LEAFDE kan doorlopend worden ervaren in Tetem, maar LEAFDE kan ook wat betekenen voor andere organisaties. Verschillende locaties, ,

Het AR plantenasiel LEAFDE van designer en kunstenaar Ton Nieuwenhuis maakt ingewikkelde thema’s die nu spelen - inclusiviteit, bestaansrecht, meervoudige perspectieven, eigenaarschap - op een eenvoudige manier bespreekbaar. LEAFDE kan doorlopend worden ervaren in Tetem, maar LEAFDE kan ook wat betekenen voor andere organisaties. Zo is er ook een LEAFDE plantenasiel in Warp Technopolis. Ook gaat LEAFDE on-tour met een mobiel plantenasiel.

Afgelopen tours:
24 en 25 september 2022 op de Eindhoven Maker Faire
22 t/m 30 oktober 2022 op Manifestations tijdens de Dutch Design Week
31 oktober 2022 in ZINema Nijverdal tijdens Pop-up Film Festival Twente
29 oktober t/m 5 november 2022 bij Kunstwerkplaats De Möllerwerf
4 november 2022 in Biblioscoop Wierden tijdens Pop-up Film Festival Twente
5 november 2022 in Schouwburg Hengelo tijdens Pop-up Film Festival Twente

Wil je onderzoeken of LEAFDE on-tour een bezoek kan brengen aan jouw organisatie? Of werk je voor een organisatie die een LEAFDE plantenasiel wil beginnen? Stuur dan een mail naar tetem@tetem.nl.