Gratis

Online hulpdienst
Kom je er niet uit, heb je vragen of wil je meer weten? Stuur dan een e-mail naar lab@tetem.nl met in de titel de Make-It@Home kit waarover je een vraag hebt. Onze online lab-medewerkers staan voor je klaar en geven antwoord op al je gestelde vragen.

Online

Online,

Open deze route in je routeplanner

Lichtpiano

Zet dit event in mijn agenda
01-01-2021 12:01 14-06-2024 07:06 Amsterdam Lichtpiano Maak een feestelijke lichtpiano. Met behulp van kopertape, een knoopbatterij en een RGB LED-lampje maak je een stroomkring. Om het LED-lampje maak je een kubus met een strook eraan, een soort pianotoets. Als je de toets indrukt, licht het LED-lampje in de kubus op in het rood (R), groen (G) of blauw (B). Online, , Online

De Make-It@Home kits zijn uitdagende en leerzame techniek-kits voor kinderen van 6 tot 15 jaar.  Ontdek de kits van Make-It@Home, met keuze uit o.a. : Merge cube, Kunstige robot, Schaduwlamp, Zonnecellen, Robot-arm en Elektronische wenskaart. Bestel één kit of meer en ga er thuis mee aan de slag!

Lichtpiano (9 t/m 12 jaar)
Maak een feestelijke lichtpiano. Met behulp van kopertape, een knoopbatterij en een RGB LED-lampje maak je een stroomkring. Om het LED-lampje maak je een kubus met een strook eraan, een soort pianotoets. Als je de toets indrukt, licht het LED-lampje in de kubus op in het rood (R), groen (G) of blauw (B).

Hoe werkt het, kosten & bestellen
Ouders/verzorgers én het onderwijs kunnen kits bestellen via Tetem. Nadat deze zijn thuisbezorgd, zitten in het pakketje de benodigde materialen. De prijzen variëren en starten bij €3,- per kit inclusief verzending. Bekijk hier het complete Make-It@Home aanbod en bestelinformatie.

Online tutorials
Bekijk de online tutorial hier.

Make-It@Home kits is een productie van Twentse Maakplaatsen.

Eindresultaat delen? Gebruik de hashtag #makeitathome op Instagram en wij delen je eindresultaat op onze Instagram pagina!


Mastodon