Logolamp

Zet dit event in mijn agenda
02-12-2020 03:12 02-12-2020 03:12 Amsterdam Logolamp Ontwerp een eigen Logolamp met behulp van het gratis programma Inkscape. Na het downloaden van de sjablonen maak je in Inkscape een eigen ontwerp voor de buitenkant van je lamp. Als je klaar bent met ontwerpen in Inkscape, stuur je ons je ontwerp toe. Wij snijden vervolgens de buitenkant van je lamp uit dik gekleurd papier met behulp van een lasercutter. @Home, , Enschede

Een workshop voor jongeren van 12 tot 17 jaar

Ontwerp een eigen Logolamp met behulp van het gratis programma Inkscape. Na het downloaden van de sjablonen maak je in Inkscape een eigen ontwerp voor de buitenkant van je lamp. Als je klaar bent met ontwerpen in Inkscape, stuur je ons je ontwerp toe. Je kiest vervolgens welke kleur buitenkant en welke kleur folie je wenst voor je lamp. Wij snijden vervolgens de buitenkant van je lamp uit dik gekleurd papier met behulp van een lasercutter. Deze buitenkant sturen we samen met doorzichtig gekleurde folie, een USB-lampje en een USB-kabel naar je toe als bouwpakket. Na het in elkaar zetten heb je je eigen Logolamp.

Blij met het ontwerp? Dan kun je via Fablab@Home de Logolamp bestellen. Mail vervolgens je bestand met het ontwerp (dus ná bestelling) en de gewenste kleurkeuzes aan lab@tetem.nl en wij zorgen dat de lamp bij je thuis wordt bezorgd.

Benodigdheden van thuis: een laptop of computer en het gratis te downloaden programma Inkscape.
Je kunt de bijbehorende techniekkaart, sjablonen, programma en kleurkeuzes downloaden onder Informatie.

Bestellen: je bestelt deze Fablab@Home kit via Fablab@Home.