Het complete (na)zomerprogramma van de Maakdag in Hengelo vind je hier.

Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

Bibliotheek Hengelo Stad
Beursstraat 34
7551 HV Hengelo, Nederland

Open deze route in je routeplanner

Maakdag Hengelo

Zet dit event in mijn agenda
25-09-2021 10:09 16-06-2024 09:06 Amsterdam Maakdag Hengelo We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op zondag 19 september bij Schouwburg Hengelo en woensdag 25 september bij Bibliotheek Hengelo. Bibliotheek Hengelo Stad, Beursstraat 34, 7551 HV Hengelo

(Na)zomer 2021 staat in het teken van het beleven en ervaren van maakcultuur & technologie. We kunnen er weer op uit dus creëer je eigen Maak Experience tijdens de Maakdag op woensdag 25 september bij Bibliotheek Hengelo.

Een Maak Experience van ruim twee uur waarin je – in vaste tijdsloten* - allerlei uitdagende maak- en programmeerworkshops kunt volgen. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de Maakdag om draait! Leer bijvoorbeeld programmeren met robot Cubetto, stuur Robot Homey aan met je stem, ontdek een nieuwe virtual wereld met VR brillen of maak een stopmotionfilmpje of leer werken met een 3D pen.

Doe mee en ontdek de veelzijdige maakcultuur in Hengelo!

Nieuwsgierig? Bekijk hier een impressie van de Maakdag:

Het complete (na)zomerprogramma van de Maakdagen in Hengelo (bij Oyfo Techniekmuseum (28/8),  Schouwburg Hengelo (19/9) Bibliotheek Hengelo (25/9)) vind je hier. Ticketprijs: Kinderen en jongeren (t/m 18 jaar): € 2 p.p. | Volwassenen: € 3 p.p.

*Per tijdslot zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar om de Maakdag met in achtneming van de coronamaatregelen te laten plaatsvinden.

De Maakdagen worden in samenwerking met Tetem aangeboden in het kader van de MaakMeeMaand. Voor het complete zomerprogramma van de MaakMeeMaand zie de homepage.

Mastodon