MaakMeeMaand
Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand is in ontwikkeling. Het programma in de Gemeente Deventer is terug te vinden op deze pagina. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op de homepage van de MaakMeeMaand.

Deventer

Deventer, Nederland

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand Deventer

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 23-04-2024 01:04 Amsterdam MaakMeeMaand Deventer Ook in Deventer kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Deventer, , Deventer

Ook in de gemeente Deventer kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Onderstaande locaties bieden in de MaakMeeMaand een of meerdere maakworkshops aan:

  • Bibliotheek Deventer
  • Het Houtje, Heeten

Kijk op activiteitenprogramma MaakMeeMaand Deventer voor alle workshopdetails, waaronder type workshop, data & tijden, locatie en wijze van aanmelden. Het activiteitenoverzicht is nog in ontwikkeling en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe activiteiten.

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand Overijssel!

 

 

Mastodon