MaakMeeMaand
Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand in de Gemeente Enschede is terug te vinden op deze pagina. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op de homepage van de MaakMeeMaand.

Enschede

Enschede, Nederland

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand Enschede

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 23-04-2024 01:04 Amsterdam MaakMeeMaand Enschede Ook in Enschede kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Enschede, , Enschede

Ook in Enschede kun je van in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Onderstaande locaties bieden in de MaakMeeMaand een of meerdere maakworkshops aan:

Klik op bovenstaande locatie voor alle workshopdetails, waaronder type workshop, data & tijden en wijze van aanmelden.

Nieuw online aanbod volwassenen (co-productie met Bibliotheek Enschede)
Door de aanscherping van de Corona maatregelen is voor de MaakMeeMaand een nieuw aanbod voor volwassenen ontwikkeld.  Deelnemers, die geinteresseerd zijn in de techniek van het 3D printen of lasercutten, kunnen kosteloos vanuit huis de online webinar 'Lasercut je eigen Art Deco lamp' (27/10) of 'Design your own 3D object' (17/11 (Tinkercad) 15/12 (Blender) en 19/1 (FreeCAD)) volgen.

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand Enschede!

 

 

Mastodon