MaakMeeMaand
Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand is in ontwikkeling. Het programma in de Gemeente Haaksbergen is terug te vinden op deze pagina. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op de homepage van de MaakMeeMaand.

Haaksbergen

Haaksbergen, Nederland

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand Haaksbergen

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 18-06-2024 06:06 Amsterdam MaakMeeMaand Haaksbergen Ook in Haaksbergen kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Haaksbergen, , Haaksbergen

Ook in de gemeente Haaksbergen kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Onderstaande locaties bieden in de MaakMeeMaand een of meerdere maakworkshops aan:

  • Het programma voor Kulturhus Haaksbergen volgt 

Klik op bovenstaande locatie voor alle workshopdetails, waaronder type workshop, data & tijden en wijze van aanmelden.

Nieuw online aanbod volwassenen (co-productie Kulthurhus Haaksbergen)
Door de aanscherping van de Corona maatregelen is voor de MaakMeeMaand een nieuw aanbod voor volwassenen ontwikkeld.  Deelnemers, die geinteresseerd zijn in de techniek van het 3D printen of lasercutten, kunnen kosteloos vanuit huis de online webinar 'Lasercut je eigen Art Deco lamp' (27/10) of 'Design your own 3D object' (17/11 (Tinkercad) 15/12 (Blender) en 19/1 (FreeCAD)) volgen.

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand!

 

 

Mastodon