MaakMeeMaand
Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand is in ontwikkeling. Het programma in de Gemeente Hardenberg is terug te vinden op deze pagina. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op de homepage van de MaakMeeMaand.

Hardenberg

Hardenberg, Nederland

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand Hardenberg

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 22-07-2024 05:07 Amsterdam MaakMeeMaand Hardenberg Ook in Hardenberg kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Hardenberg, , Hardenberg

Ook in de gemeente Hardenberg kun je in het najaar 2020 allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Onderstaande locaties biedt in de MaakMeeMaand een of meerdere maakworkshops aan:

  • Het programma is in ontwikkeling 

Kijk op activiteitenprogramma MaakMeeMaand Hardenberg voor alle workshopdetails, waaronder type workshop, data & tijden, locatie en wijze van aanmelden. Het activiteitenoverzicht is nog in ontwikkeling en wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe activiteiten.

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand!

 

 

Mastodon