MaakMeeMaand
Het maakactiviteitenprogramma tijdens de MaakMeeMaand in de Gemeente Hellendoorn is terug te vinden op deze pagina. Wil je uitgebreide informatie over de MaakMeeMaand en wil je weten wat er nog meer in Overijssel te doen is? Kijk dan op de homepage van de MaakMeeMaand.

Hellendoorn

Hellendoorn, Nederland

Open deze route in je routeplanner

MaakMeeMaand Hellendoorn

Zet dit event in mijn agenda
01-10-2020 12:10 23-05-2024 03:05 Amsterdam MaakMeeMaand Hellendoorn Ook in Hellendoorn kun je dit najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait! Hellendoorn, , Hellendoorn

Ook in de gemeente Hellendoorn kun je dit najaar allerlei nieuwe technieken, creatieve uitvindingen en innovatieve maakprocessen ontdekken tijdens de vele maakactiviteiten in de gemeente. Meekijken, meedóen en beleven dat is waar het tijdens de MaakMeeMaand om draait!

Onderstaande locatie biedt in de MaakMeeMaand meerdere maakworkshops aan:

Klik op bovenstaande locatie voor alle workshopdetails, waaronder type workshop, data & tijden en wijze van aanmelden.

Nieuw online aanbod volwassenen (co-productie met Bibliotheek ZINiN Nijverdal)
Door de aanscherping van de Corona maatregelen is voor de MaakMeeMaand een nieuw aanbod voor volwassenen ontwikkeld.  Deelnemers, die geinteresseerd zijn in de techniek van het 3D printen of lasercutten, kunnen kosteloos vanuit huis de online webinar 'Lasercut je eigen Art Deco lamp' (27/10) of 'Design your own 3D object' (17/11 (Tinkercad) 15/12 (Blender) en 19/1 (FreeCAD)) volgen.

Beleef maakcultuur & digitale cultuur tijdens de MaakMeeMaand!

 

Mastodon